NEA

Αυξάνεται η ζήτηση για την Skoda που θέλει νέα εργοστάσια

Οι πωλήσεις της Skoda καλπάζουν και πέρυσι σημείωσε ρεκόρ με 1,2 εκατομμύρια ταξινομήσεις με τις τωρινές εργοστασιακές μονάδες ίσα που να επαρκούν πλέον…

Μάλιστα σε ορισμένες αγορές και για συγκεκριμένα μοντέλα η αναμονή για ένα Skoda φτάνει έως και τους 10 μήνες! Έτσι, ο CEO της Skoda, ο Bernhard Maier, δήλωσε πως στα επόμενα χρόνια θα πρέπει να κατασκευαστεί ένα νέο εργοστάσιο ή να μεταφερθεί η παραγωγή κάποιων μοντέλων σε εργοστάσια της Volkswagen.

Μία άλλη λύση είναι μία πρόσθετη εργάσιμη ημέρα στο κεντρικό εργοστάσιο στην Mlada Boleslav, αφού οι Τσέχοι σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να τους φύγει κάποια νέα μονάδα σε άλλη χώρα (π.χ. Ουγγαρία ή Ουκρανία με μικρότερο φορολογικό συντελεστή και εργατικά χέρια).

Ωστόσο, τα συνδικάτα αντιδρούν γι’ αυτό και η εταιρία έρχεται να ανακοινώσει αύξηση των μισθών 8,2% για φέτος (μετά το 10% που τους έδωσε μέσα στο 2017). Η πρακτική αυτή έχει εφαρμοσθεί στο εργοστάσιο Kvasini ενώ και τα δύο εργοστάσια δουλεύουν φουλ σε τρεις βάρδιες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!