NEA

Facelift και για το Citroen C1

Το μικρότερο μοντέλο της Citroen αποκτά μερικά περισσότερα άλογα και πλουσιότερο εξοπλισμό με νέο σύστημα πολυμέσων στο εσωτερικό…

Όπως και στην περίπτωση της Toyota με το Aygo (και νωρίτερα του Peugeot 108) έτσι και στο Citroen C1 οι οπτικές αλλαγές εντοπίζονται στα σημεία και στις χρωματικές επιλογές. Στο εσωτερικό υπάρχει νέο σύστημα πολυμέσων που στις top εκδόσεις εξοπλισμού περιλαμβάνει οθόνη αφής 7’’ με πλήρη υποστήριξη συνδεσιμότητα smartphone.

Διευρυμένος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης που περιλαμβάνει σύστημα εισόδου δίχως κλειδί (keyless), κάμερα οπισθοπορείας κ.α., ενώ σε ότι έχει να κάνει με την ασφάλεια υπάρχει σύστημα προειδοποίησης και αποφυγής σύγκρουσης, προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, αποτροπής κύλισης στις ανηφόρες (Hill Start) κ.α.

Η σημαντικότερη αναβάθμιση εντοπίζεται κάτω από το καπό και συγκεκριμένα στον τρικύλινδρο 1.0 VTi που πληρεί πλέον τις προδιαγραφές Euro 6.2. Πέραν τούτου είναι και ισχυρότερος κατά 4 άλογα (συνολικά φτάνει τα 72) και εξακολουθεί να συνδυάζεται με χειροκίνητα ή «ρομποτικά» αυτόματα 5άρια κιβώτια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!