NEASMS

Νέο Ford Focus RS με +400 άλογα, υβριδοποιημένο Ecoboost και μόνο με διπλόδισκο κιβώτιο!

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το επόμενο Focus RS να έχει προγραμματισθεί για το 2020. Η παραγωγή του υπάρχοντος RS τελειώνει στις 6 Απριλίου.

Αυτή την περίοδο των ενδιαφέρον στρέφεται γύρω από το νέο Ford Focus που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 10 Απριλίου. Λογικό είναι λοιπόν να έχουν αρχίσει και οι πρώτες φήμες γύρω από την top εκδοχή του, στην οποία ο αναβαθμισμένος 2.3 Ecoboost θα συνδυάζεται με mild hybrid σύστημα (το γνωστό ενεργητικό stop/start με ιμάντα στα 48V που θα έχει και ρόλο boost) και θα αποδίδει τουλάχιστον 400 άλογα και κοντά στα 600 Nm ροπής.

Αν ισχύουν όλα αυτά, τότε το νέο Focus RS μπαίνει στα λημέρια των Audi RS3 και Mercedes AMG (η νέα A45 θα έχει και αυτή πάνω από 400 άλογα και τετρακίνηση δανεισμένη από την Ε63). Όσο για τα κιβώτια, ξεχάστε το χειροκίνητο, μιας και η μόνη επιλογή θα είναι ένα διπλόδισκο αυτόματο. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα ελαφρύτερο αυτοκίνητο κατά 50 κιλά τουλάχιστον, αν και αυτό μένει να διαπιστωθεί στην πράξη λόγω της ενσωμάτωσης του υβριδικού συστήματος και του έξτρα βάρους που αυτό σημαίνει.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!