ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Κορσικής: Νικητής ο Ogier!

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε και φέτος ο Sebastien Ogier ο οποίος σημείωσε την 3η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και στα τέσσερα ράλι που έχουν διεξαχθεί έως τώρα…

Δίχως να απειληθεί σχεδόν σε κανένα σκέλος του αγώνα ο Ogier ήταν ο ταχύτερος όλων στην Κορσική με τον Tanak να τερματίζει στην 2η θέση με το Toyota Yaris WRC. Ο περσινός νικητής του ράλι, ο Neuville, βρέθηκε στο βάθρο αλλά προφανώς και είναι απογοητευμένος (έχασε πολύτιμο χρόνο από οδηγικό του λάθος την τελευταία μέρα του ράλι, είχε και πρόβλημα αργότερα με τον κινητήρα του i20 WRC) αφού βλέπει τον Ogier να αυξάνει την διαφορά του.

Καλή εμφάνιση από τους Daniel Sordo και Elfyn Evans. Πολύ καλή θέση και για τον Jan Kopecky με την Skoda Motorsport II. Χαμηλές προσδοκίες για την Citroen με τον Meeke να τερματίζει στην 9η θέση και τον Loeb να τίθεται από νωρίς εκτός ανταγωνισμού. Δείτε εδώ την βαθμολογία στο WRC, επόμενο ράλι στις 26-29 Απριλίου στις χωμάτινες ειδικές της Αργεντινής.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!