NEA

Το νέο Kia Ceed θα έχει shooting brake και crossover έκδοση

Οι νέες εκδόσεις του Ceed θα λανσαριστούν μέσα στο 2019 για να δώσουν μία έξτρα ώθηση στις πωλήσεις του δημοφιλούς μοντέλου…

Η νέα γενιά Ceed έχει ήδη κάνει  την επίσημη πρεμιέρα της τόσο στην hatchback, όσο και στην station εκδοχή (τρίθυρη δεν θα υπάρξει) με το λανσάρισμα της στην χώρα μας να έχει προγραμματισθεί αρχές φθινοπώρου. Από το νέο έτος το Ceed θα ενισχυθεί με δύο νέες επιπρόσθετες εκδόσεις αμαξωμάτων.

Η crossover εκδοχή θα βασιστεί στο αμάξωμα του station και θα έχει μία πιο περιπετειώδη άποψη με υπερυψωμένο παρουσιαστικό και με περιμετρικά πλαστικά που θα προσδίδουν έναν off-road αέρα. Από την άλλη, η shooting brake εκδοχή θα βασιστεί στο hatch και θα έχει ένα πιο εκλεπτυσμένο στιλ, όπως στην περίπτωση του Hyundai i30 Fastback.

Τα μηχανικά μέρη θα προέρχονται από τα Ceed που έχουν ήδη παρουσιαστεί με μία νέα turbo έκδοση στα 1.400 κ.εκ. με 140 ίππους (αντικαθιστά την ατμοσφαιρική έκδοση 1.6). Στην βάση θα βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός 1,4 λίτρων με 100 άλογα, ενώ ενδιάμεσα υπάρχει η τρικύλινδρη 1.0 T-GDi με 120 άλογα. Νέος είναι ο πετρελαιοκινητήρας 1.6 CRDi με 115 και 136 ίππους διαθέτοντας αναβαθμισμένο καταλυτικό σύστημα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!