NEA

Πότε θα κυκλοφορήσει η facelift εκδοχή του Opel Astra;

Μετά από κοντά τρία χρόνια παρουσίας του Astra στους δρόμους ετοιμάζεται η ανανεωμένη εκδοχή του που θα παρουσιαστεί με τα πρωτοβρόχια και ίσως να έχει νέους κινητήρες του ομίλου PSA.

Στους δρόμους της βόρειας Ευρώπης έχει ήδη εμφανιστεί το Astra να δοκιμάζεται με βαρύ καμουφλάζ μερικούς μήνες πριν την επίσημη εμφάνιση του. Σχεδιαστικά μην περιμένετε πολλές αλλαγές πέρα από μία πιο δυναμική μάσκα και επανασχεδιασμένους προβολείς, όταν στο πίσω μέρος οι αλλαγές θα περνούν εντελώς απαρατήρητες. Στο εσωτερικό αναμένονται επίσης αλλαγές στα σημεία με αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων.

Μάλιστα το ανανεωμένο Astra υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έχει νέους κινητήρες από την Peugeot-Citroen. Ειδικά στην περίπτωση του πετρελαιοκινητήρα στα 1.600 κ.εκ., ενώ φήμες υπάρχουν και για έκδοση GSi με τον 1.600άρη βενζινοκινητήρα των Γάλλων και με ισχύ περίπου στα 230 άλογα. Πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα και κατά την γνώμη μας αυτό θα είναι κάτι δύσκολο αφού δεν είναι γνωστό αν μπορούν να εδραστούν οι κινητήρες στην πλατφόρμα της GM.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!