NEA

VW Group: Στον Herbert Diess τα ηνία και αναδιάρθρωση στον όμιλο

Η αλλαγή αυτή συνδυάστηκε τόσο με αποχωρήσεις όσο και με προσθήκες στο διοικητικό συμβούλιο του ομίλου, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε και η αναδιάρθρωσή του για την πιο αποτελεσματική λειτουργία του.

Όπως γράψαμε πριν από μερικές μέρες ο μέχρι τώρα επικεφαλής του ομίλου Volkswagen Matthias Mueller αποχωρεί και τη θέση του αναλαμβάνει ο Herbert Diess, που ήταν στο τιμόνι της μάρκας VW.

Τα 12 σήματα/μάρκες που αποτελούν τον όμιλο θα χωριστούν σε τρεις ομάδες/διευθύνσεις: τις Volume (VW, Skoda, Seat), Premium (Audi, Porsche, Ducati) και Super Premium (Bugatti, Lamborghini, Bentley).

Ξεχωριστή διεύθυνσης θα αποτελεί ο κλάδος των επαγγελματικών οχημάτων (επαγγελματικά VW, MAN, Scania) και η αγορά της Κίνας. Το τελευταίο απλά αποδεικνύει τη σημασία της τελευταίας όχι μόνο για τη Volkswagen αλλά για ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!