NEA

Του χρόνου ξεκινά η παραγωγή του Tesla Model Y

O Elon Musk ανακοίνωσε πως η παραγωγή του κόμπακτ SUV θα ξεκινήσει τον μεθεπόμενο Νοέμβριο με ρυθμό 5.000 αυτοκίνητα την εβδομάδα ή 260.000 ετησίως.

Βέβαια αυτά ισχυρίζεται ο CEO της Tesla και όλοι γνωρίζουμε πόσο έξω πέφτουν οι προγραμματισμοί της εν λόγω εταιρίας. Όταν μάλιστα έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια μετά τις τυμπανοκρουσίες γύρω από το Model 3 που ακόμη να μπει σε κανονικούς ρυθμούς παραγωγής. Ας ελπίσουμε τα πράγματα να είναι διαφορετικά για το Model Y, ένα κόμπακτ SUV που θα βασίζεται στο σασί του Model 3.

Όταν και αν ξεκινήσει η παραγωγή του Model Y θα γίνει στο εργοστάσιο της εταιρίας, στο Fremont της Καλιφόρνια. Αξιοσημείωτο είναι πως η Tesla έχει εξαγγείλει την παραγωγή ενός pick-up (ημιφορτηγού), ενός βαν και ενός minibus. Σε αυτά συνυπολογίστε και το Roadster που έστειλε στο διάστημα ο Elon Musk. Και όλα αυτά όταν από του χρόνου οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες θα σφίξουν για τα καλά τον κλοιό γύρω από την Tesla λανσάροντας πολλά, ενδιαφέροντα και ενδεχομένως ποιοτικότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Σαν πολύ δεν ασχολούμαστε με την Tesla; [blog]

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!