NEA

To VW Αmarok θα έχει νέο V6 με 260 ίππους!

Την κατάλληλη στιγμή έρχεται η νέα έκδοση ως απάντηση απέναντι στην Mercedes X-Class με τις τιμές στην Γερμανία να ξεκινούν από τις 51.384€.

Αυτό είναι το ισχυρότερο Amarok που έχει υπάρξει ποτέ μιας και η προηγούμενη V6 TDI έκδοση έφτανε έως τα 225 άλογα και τα 550 Nm ροπής. Στην αναβαθμισμένη του εκδοχή ο εξακύλινδρος diesel θα φτάνει τους 260 ίππους και σε overboost (20 δευτερολέπτων) τα 272 με την ροπή στα 580 Nm. Προφανώς αυτή είναι και η απάντηση της VW απέναντι στην X350d 4Matic των 258 ίππων(!).

Η κίνηση μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων. Οπτικά το ισχυρότερο Amarok ξεχωρίζει από τα διακοσμητικά από τιτάνιο στο αμάξωμα, ενώ επίσης διαθέτει bi-xenon φωτιστικά σώματα, LED φώτα ημέρας, μπάρα βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες κ.α. Στο εσωτερικό όλα είναι καλυμμένα από δέρμα Nappa.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!