ΔΙΑΦΟΡΑ

Oδηγός αυτοκινήτου… πλευροκοπεί μοτοσικλετιστή [vid]

Το βίντεο είναι ιδιαίτερα σκληρό ως εικόνα και άκρως διδακτικό ώστε να αποφεύγει κανείς αυτού του είδους τις συμπεριφορές στους δρόμους και τους αναίτιους καυγάδες…

Πρόκειται για έναν καυγά που έγινε κάπου στην Φλόριντα μεταξύ ενός οδηγού και ενός μοτοσικλετιστή, ο οποίος έχει την πιο απροσδόκητη και σοκαριστική κατάληξη που έχουμε δει τελευταία. Η ένταση που υπάρχει είναι μεγάλη όπως φαίνεται από τις κινήσεις και τις χειρονομίες του μοτοσικλετιστή, ο οποίος μάλιστα κάποια στιγμή προσπαθεί να σπάσει τον καθρέπτη του οδηγού του αυτοκινήτου.

Εκεί ο τελευταίος χάνει την ψυχραιμία του και πέφτει με το πλάι του αυτοκινήτου πάνω στην μοτοσικλέτα ρίχνοντας κάτω τον οδηγό της. Το απίστευτο αυτό περιστατικό καταγράφεται από την κάμερα του κινητού, ενώ ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένος τρέχει στο αυτοκίνητο που ακολουθεί και ζητά βοήθεια.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!