NEA

Σε 70 μονάδες και από 1,1 εκ. ευρώ η Brabham BT62!

Στις 4-5 Μαΐου θα αποκαλυφθεί στο Λονδίνο το πρώτο supercar της νεοσύστατης εταιρίας που έχει ιδρύσει ο γιος του αείμνηστου Sir Jack Brabham.

Τον γνωστό θρύλο της Formula 1 που συμμετείχε για πρώτη φορά σε Grand Prix το 1955, με πρώτη νίκη στο Μονακό το 1959 και με τρία πρωταθλήματα τις σεζόν 1959, 1960 και 1966. Ο γιος του David Brabham συμμετείχε στην F1 ως πιλότος, δίχως όμως να καταφέρει κάτι σπουδαίο, και κατέκτησε το Le Mans το 2009. Τώρα, επιστρέφει στο προσκήνιο επαναφέροντας την επωνυμία Brabham μέσω του πρώτου supercar με μια ονομασία που προέρχεται από τα παλιά.

Εδώ βλέπετε μία teaser εικόνα με το πίσω μέρος και την τεράστια φτερούγα της BT62 που θα εφοδιάζεται με ατμοσφαιρικό V8 μοτέρ χωρητικότητας 5,4 λίτρων και απόδοσης στα 710 άλογα. Το απόβαρο δεν θα ξεπερνά τα 972 κιλά, η αεροδυναμική του αμαξώματος θα δίνει 1.200 κιλά downforce και τα φρένα θα 6-πίστονα κάρμπον μπροστά και πίσω. Παρόλο που η BT62 θα έχει άδεια κυκλοφορίας για τους δρόμους το στήσιμο της θα είναι πίστας. Θα παραχθεί σε μόλις 70 μονάδες και η τιμή πώλησης θα ξεκινά από τα 1,1 εκατομμύρια ευρώ. Δίχως τους φόρους…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!