NEA

Τo Polestar 1 ντριφτάρει στα χιόνια [vid]

Στο πολύ όμορφο βίντεο οι δοκιμαστές της Polestar δοκιμάζουν το υβριδικό κουπέ στον αρκτικό κύκλο και στους -28C. Και το διασκεδάζουν ανάλογα…

Η Polestar είναι το ανεξάρτητο σήμα της Volvo και το πρώτο της μοντέλο είναι ένα υβριδικό κουπέ που θα αποδίδει 600 άλογα και 1.000 Nm ροπής. Προφανώς είναι τετρακίνητο και ήδη οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει με προκαταβολή 2.500 δολάρια.

Έστω και αν η παραγωγή ξεκινήσει μέσα στο 2019 και όταν πάρει μπροστά το εργοστάσιο στην Chengdu της Κίνας όπου θα κατασκευάζεται με ρυθμό παραγωγής 500 αυτοκίνητα το χρόνο.

Οι δοκιμαστές πέρασαν δύο εβδομάδες πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο, σε θερμοκρασίες που έφθαναν και τους -28 βαθμούς Κελσίου, εστιάζοντας κυρίως στο στήσιμό του, στην απόδοση των μπαταριών, καθώς και σε όλα τα υποσυστήματα, όπως αναρτήσεις, φρένα, το σύστημα vectoring κ.λπ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!