NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Πότε θα είναι έτοιμη η νέα λιμουζίνα του Πούτιν;

Το νέο προεδρικό αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι έτοιμο έως τις 7 Μαΐου ώστε ο Βλαντιμίρ Πούτιν να μεταβεί στην ορκωμοσία.

Από τις λίγες πληροφορίες που κυκλοφορούν, μαθαίνουμε ότι το αυτοκίνητο ολοκλήρωσε με επιτυχία τα crash-tests στα οποία υποβλήθηκε, ενώ όπως γίνεται γνωστό ο ίδιος ο Πούτιν παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξή του, συμμετέχοντας μάλιστα και κάποιες φορές στις δοκιμές του. Η κατασκευή της λιμουζίνας αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου προγράμματος κατασκευής σύγχρονων αυτοκινήτων για τους αξιωματούχους της ρωσικής κυβέρνησης, με διάφορους τύπους οχημάτων, το κόστος των οποίων θα ξεπεράσει τα 119 εκατομμύρια δολάρια.

Ο κινητήρας θα είναι ένας V8 turbo στα 4,6 λίτρα εξελιγμένος σε συνεργασία με την Porsche, με την απόδοση να φθάνει στα 600 άλογα και την ροπή στα 881 Nm. Η μετάδοση βασίζεται σε ένα ρωσικής έμπνευσης και εξέλιξης αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων, ενώ το σύνολο της εξέλιξης των μηχανικών και ηλεκτρονικών συστημάτων γίνεται σε συνεργασία με την Porsche και την Bosch.

Όπως κάθε προεδρική λιμουζίνα που σέβεται τον εαυτό της είναι εφοδιασμένη με πολύ δυνατή θωράκιση ικανή να αντέξει αντιαρματικό πύραυλο, διαθέτει ειδική παροχή οξυγόνου για επίθεση με χημικά όπλα αλλά και μία φιάλη αίμα μαζί με άλλα ιατρικά εργαλεία, σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια βοήθεια ο πρόεδρος. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την κατασκευάστρια εταιρία να το παραδίδει λίγες ημέρες πριν την ορκωμοσία, έτσι ώστε ο Πούτιν να αποφασίσει σε ποια πλευρά θα κάθεται και γενικά να εξοικειωθεί με το αυτοκίνητο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!