NEA

Γιατί τo Polestar 1 θα είναι τόσο ακριβό;

Τα νέα έρχονται από το Πεκίνο όπου ανακοινώθηκε πως το πρώτο μοντέλο του premium σήματος της Volvo θα κοστίζει στην Ευρώπη περίπου 155.000€!

H Polestar έχει θέσει ψηλά τον πήχη από το πρώτο της κιόλας μοντέλο που θα μπει στην παραγωγή προς το τέλος της χρονιάς και όταν πάρει μπροστά το εργοστάσιο στο Chengdu της Κίνας. Όπως έχουμε γράψει ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον περίπου 7.000 πελάτες για παραγγελία που θα πρέπει να καταβάλλουν περίπου 2.500 δολάρια για να μπουν στην λίστα.

Ειδικά στις ΗΠΑ το Polestar 1 θα αποτελέσει μία καλή εναλλακτική απέναντι στο Tesla Model S P100D που κοστίζει περίπου 135.000 δολάρια, ενώ η Panamera 4 E-Hybrid ξεκινά λίγο κάτω από τα 100.000 δολάρια. Το υβριδικό 2+2 όμορφο κουπέ θα εφοδιάζεται με έναν δίλιτρο κινητήρα βενζίνης που θα κινεί τους εμπρός τροχούς και δύο ηλεκτροκινητήρες στον πίσω άξονα.

Η συνδυαστική ισχύς θα φτάνει τους 600 ίππους και η μπαταρία των 34 kWh θα προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία περίπου 150 χιλιομέτρων. Στην καλή αυτονομία θα συμβάλλει το πολύ μικρό απόβαρο χάρη στο αμάξωμα που θα είναι πλήρως κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Κάτι που ανεβάζει την τιμή τόσο ψηλά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!