NEA

Θα υπάρξει νέο Mitsubishi Lancer;

Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν πως η νέα γενιά Lancer θα παρουσιαστεί μετά το 2020 και θα έχει μία crossover σχεδιαστική προσέγγιση…

Και αυτό ώστε να τοποθετηθεί κάτω από το νέο ASX που θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος της δεκαετίας, όταν παράλληλα υπάρχουν φήμες για επιστροφή του Colt. Όλα βέβαια θα κριθούν από την στρατηγική του ομίλου Renault-Nissan που σχεδιάζει να αναβαθμίσει τόσο την Dacia όσο και την Mitsubishi που αποτελεί ένα ισχυρό brand name στα τετρακίνητα.

Ήδη η Mitsubishi έχει λανσάρει το νέο Eclipse και πορεύεται στην υπόλοιπη Ευρώπη με το Outlander και το αειθαλές πλέον ASX. Στα επόμενα χρόνια θα δούμε μία ισχυρή στήριξη προς την Mitsubishi με τον Ghosn να δηλώνει πρόσφατα πως θέλει να φέρει πιο κοντά την μάρκα προς τις Renault και Nissan.

Λογικά θα δούμε ένα Lancer μετά το 2020 που θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF του ομίλου και πιθανότατα να διαθέτει και ηλεκτροϋβριδική έκδοση. Μένει να δούμε αν και σε τι βαθμό θα διατηρηθεί η σχεδιαστική γραμμή που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια η Mitsubishi ή αν θα υιοθετηθεί μία πιο εξευρωπαϊσμένη άποψη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!