NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν υπάρχει αυτό το Toyota Hilux με τα 365 άλογα [vid]

Δείτε στο σχετικό βίντεο ένα βαριά μεταποιημένο Hilux να πλαγιολισθαίνει στην πίστα σαν ένα αγωνιστικό για πρωτάθλημα drift.

Το Hilux που βλέπεται μπορεί να βασίζεται στο γνωστό αγροτικό αλλά ο τρόπος που κινείται θυμίζει drift challenge. Παρατηρείστε πόσο χαμηλωμένο είναι το αμάξωμα όταν στον πίσω άξονα υπάρχει μπλοκέ για να περνούν τα 365 άλογα. Τα οποία δεν προέρχονται από μοτέρ της Toyota, αλλά από έναν τετρακύλινδρο δίλιτρο τούρμπο SR20DET της Nissan που συνδυάζεται με αυτόματο σειριακό κιβώτιο έξι σχέσεων.

Την όλη μετατροπή έχει αναλάβει ο μηχανικός Nigel Petrie από την Αυστραλία, όπου τα μικρά και μεγάλα pick-up είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Όπως αναφέρει ο youtuber το βίντεο γυρίστηκε στη Νέα Ζηλανδία το 2014 και το απίστευτο Hilux πήρε μέρος στην ταινία μικρού μήκους “Dream.Build.Drive” που μπορείτε να δείτε εδώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!