NEA

Η νέα γενιά Peugeot 208 θα είναι μόνο πεντάθυρη

Η Peugeot θα ακολουθήσει την τάση που θέλει τα σύγχρονα supermini να είναι αποκλειστικά πεντάθυρα, αφού το ενδιαφέρον για τις τρίθυρες εκδόσεις έχει περιοριστεί σημαντικά…

Για αυτό το λόγο η γαλλική εταιρεία έχει διακόψει την παραγωγή της αντίστοιχης έκδοσης της τρέχουσας γενιά του 208. Ήδη σε κάποιες αγορές της Κεντρικής Ευρώπης, όπως είναι η Ολλανδία και η Γερμανία, είναι διαθέσιμο αποκλειστικά ως πεντάθυρο, ενώ οι αντιπρόσωποι δεν δέχονται πλέον παραγγελίες. H νέα γενιά του επιτυχημένου super mini της Peugeot αναμένεται να παρουσιαστεί προς τα τέλη του έτους ή στις αρχές του επόμενου.

Η βάση του θα είναι το νέο πλαίσιο CMP (στο οποίο θα βασιστεί και το νέο Opel Corsa που θα δούμε το 2019) που θα επιτρέψει αφενός τη μείωση του βάρους παρά τις μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις και αφετέρου την αύξηση του μεταξονίου. Το νέο 208 θα χρησιμοποιεί τους υπάρχοντες κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου (εδώ στα 1.500 κ.εκ.), ενώ φήμες κάνουν λόγο για mild hybrid και ηλεκτρική έκδοση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!