NEA

Το VW Golf GTI TCR θα είναι το ταχύτερο που έχει υπάρξει!

Η γερμανική εταιρία σκοπεύει να επιστρέψει με μία νέα hardcore έκδοση, που σύμφωνα με την εταιρία θα είναι το πιο γρήγορο Golf GTI που έχει κατασκευαστεί έως τώρα…

Πρόκειται για μία έκδοση δρόμου του αντίστοιχου αγωνιστικού της εταιρίας με τα 350 άλογα. Στην περίπτωση του TCR με άδεια κυκλοφορίας… εκτός πίστας η ιπποδύναμη θα μειωθεί στους 290 ίππους και η ροπή στα 370 Nm. Η ροπή και εδώ θα μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσα από ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων ενώ θα υπάρχει σίγουρα και εξελιγμένο μπλοκέ διαφορικό. Όσο για το 0-100 υπολογίστε κάπου στα 4,7 δευτερόλεπτα.

Η παραγωγή του Golf TCR δεν θα ξεκινήσει πριν τα τέλη της χρονιάς, και όπως βλέπουμε από τα πρώτα σκίτσα που δόθηκαν στην δημοσιότητα, θα είναι κάτι πραγματικά special σε εμφάνιση, με πολύ δυναμικά στοιχεία και σπορ αναφορές. Η παρουσίασή του θα γίνει στην ετήσια συνάντηση των φίλων του GTI στο Wörthersee στις 9 Μαιου, όπου θα παρουσιαστεί το Golf GTI TCR.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!