NEA

Πιο τούμπανο δε γίνεται να είναι η Mercedes-AMG GT 63 S Edition 1

Κατά τα ειωθότα της γερμανικής εταιρίας για τον πρώτο χρόνο οι πελάτες θα μπορούν να αποκτήσουν την ανάλογα περιποιημένη Edition 1.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια έκδοση επετειακού χρόνου που γιορτάζει τον πρώτο χρόνο παραγωγής του μοντέλου. Ο bi-turbo V8 των 4,0 λίτρων με τα 639 άλογα παραμένει ως έχει με τις επιδόσεις να είναι στα 3,2 δλ. για το 0-100 και η τελική ταχύτητα να φτάνει τα 315 χλμ./ώρα. Κατά τα υπόλοιπα υπάρχουν πολλές αεροδυναμικές βελτιώσεις στο αμάξωμα περιλαμβάνοντας και μία μηχανικά ρυθμιζόμενη πίσω πτέρυγα.

Τα λογότυπα Edition 1 είναι σκορπισμένα και στο εσωτερικό όπου τα σαλόνι είναι ντυμένο με δέρμα Nappa με το κίτρινο σιρίτι και τις μωβ λεπτομέρειες να δημιουργούν ένα δυναμικό κοντράστ. Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Mercedes-AMG GT 63 S Edition 1 θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα του Nürburgring κα στον 24ώρο αγώνα ADAC Zurich 24h Race με την λίστα των παραγγελιών να ανοίγει μέσα στο καλοκαίρι.

Mercedes-AMG GT 4 Door Coupe: Απολαύστε την top εκδοχή της CLS [vid]

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!