NEA

Με χειροκίνητο σαζμάν η Aston Martin V12 Vantage V600

Επαναφέροντας τα διακριτικά V600 που είχαν φορεθεί στην V8 Vantage πριν από δύο δεκαετίες οι Βρετανοί ανακοίνωσαν μια σπέσιαλ έκδοση για την πανέμορφη Vantage.

Το ειδικό βάρος της V600 δεν τονίζει μόνο το σκοτεινό look μέσα-έξω, αλλά και ο συνδυασμός του πανίσχυρου ατμοσφαιρικού V12 6.0 των 600 ίππων με ένα μηχανικό 6άρι κιβώτιο. Οπτικά και σε σχέση με τις άλλες Vantage, η V600 ξεχωρίζει από διάφορα νέα στοιχεία όπως η γρίλια, τα δύο ζευγάρια απολήξεων στο πίσω μέρος, το κάρμπον αεροδυναμικό body-kit κ.α.

Η Aston Martin δεν αναφέρει και πολλά, ούτε κάτι για την τιμή πώλησης μήτε για τις επιδόσεις αυτή της συλλεκτικής Vantage. Έτσι και αλλιώς η έμπνευση του τμήματος βελτιώσεων Q της Aston Martin δεν έχει σκοπό να κατασκευάσει περισσότερα από 14 αυτοκίνητα: 7 coupe και 7 roadster.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!