NEA

Aston Martin: Αγωνιστική εμφάνιση για την Vulcan – Προχωρά η Valkyrie!

H βρετανική φίρμα έχει μπει για τα καλά τόσο στους αγώνες που θα δώσει το παρόν με την Valkyrie στο Le Mans, όσο και στον κόσμο των hypercars με την Valkyrie των 2,5 εκ. ευρώ!

Για την ακρίβεια η Vulcan δεν θα συμμετάσχει στον 24ώρο αγώνα του Le Mans αλλά την ίδια μέρα θα την δούμε στον 45λεπτο αγώνα του La Sarthe στο πλαίσιο του Aston Martin Racing Festival. Πρόκειται για έναν αγώνα που θα συμμετάσχουν συνολικά 38 αγωνιστικών προδιαγραφών Vantage καθώς και τρεις Vulcan.

Εν τω μεταξύ η Valkyrie των 2,5 εκ. ευρώ και των συνολικά 150 μονάδων θα ξεκινήσει να παράγεται τέλη 2018. Στην Aston Martin μιλάνε για ένα τεχνολογικά hypercar που θα ξεπερνά ακόμη και ένα μονοθέσιο της F1 χάρη στην εξαιρετική αεροδυναμική που έχει εξελίξει και ο Adrian Newey.

Για την κίνησή της θα φροντίζει ένας κινητήρας της Cosworth, στα 6,5 λίτρα V12, με απόδοση λίγο πάνω από τους 1.000 ίππους ο οποίος θα συνδυάζεται και με έναν ηλεκτροκινητήρα που θα προσθέτει περίπου 130 ίππους στην συνολική απόδοση. Οι πρώτες Valkyrie θα ξεκινήσουν να παραδίδονται στους πελάτες τους από τις αρχές 2019 και είναι περιττό να πούμε πως και οι 150 έχουν ήδη πωληθεί.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!