NEA

Νέες εκδόσεις για το Tesla Model 3


Ο Elon Musk δεν παίρνει χαμπάρι και πρόσφατα ανακοίνωσε μέσω Twitter δύο νέες εκδόσεις του Model 3 με δύο ηλεκτροκινητήρες.

Μετά την τονωτική ένεση των 35 εκατομμυρίων που έκανε ο δισεκατομμυριούχος George Soros στην Tesla, ο Musk φαίνεται να αναπτέρωσε το ηθικό του και να ανακοινώνει δύο τετρακίνητες (με έναν ηλεκτροκινητήρα σε κάθε άξονα) εκδόσεις. Έτσι η βασική με τον ηλεκτροκινητήρα των 258 ίππων αποκτά και έναν ακόμη μπροστά με τις επιδόσεις να βρίσκονται στα 4,5 δλ. για το 0-96 χλμ./ώρα (ταχύτερα κατά 1,1 δλ.) με τελική στα 225 χλμ./ώρα και αυτονομία στα 500 χιλιόμετρα.

Δίχως να διευκρινίζεται η ακριβής ισχύς της μεγαλύτερης έκδοσης, ο Musk τουϊτάρισε πως θα έχει το 0-96 σε μόλις 3,5 δλ. με τελική στα 250 χλμ./ώρα και ίδια αυτονομία. Η τιμή θα είναι στις 78.000 δολάρια στις ΗΠΑ, με φουλ εξοπλισμό και το ημιαυτόνομο AutoPilot.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως πως στο Model 3 έχουν επισημανθεί κάποια ποιοτικά θέματα, αλλά και λειτουργικά όπως η μεγάλη απόσταση ακινητοποίησης. Μία αναφορά κάνει λόγο πως από τα 60 μίλια το Model 3 σταματά μόλις δύο μέτρα νωρίτερα από το ημιφορτηγό Ford F-150!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!