NEA

Και ηλεκτρική έκδοση για το νέο DS 3 Crossback

Το φθινόπωρο στο Παρίσι θα παρουσιαστεί το νέο DS 3 Crossback που θα έχει SUV σχήμα και το γνωστό στιλ του premium σήματος της Citroen.

Εκτός απροόπτου το DS 3 Crossback θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη του Citroen C3 Aircross και θα προστεθεί στην κατηγορία των μικρών SUV αλλά με μία πιο πολυτελή προσέγγιση στοχεύοντας στο Audi Q2. Πέρα από τις συμβατικές εκδόσεις που θα ξεκινούν από την 1.2 PureTech και το νέο diesel στα 1.500 κ.εκ. ενδιαφέρον έχει και μία ηλεκτρική έκδοση που θα αντιμετωπίσει π.χ. το Hyundai Kona.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ηλεκτρικό DS 3 Crossback θα παρουσιαστεί ως πρωτότυπο τον Οκτώβριο και θα είναι διαθέσιμο από το 2020 (οι συμβατικές εκδόσεις μέσα στο 2019). Θα διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 50 kWh ώστε ο ηλεκτροκινητήρας  ισχύος 115 PS να έχει λειτουργία αυτονομίας για 150 χλμ. με μία φόρτιση. Μέχρι το 2025 η DS Automobiles έχει ως στόχο όλη η γκάμα της να είναι ηλεκτροϋβριδική.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!