NEA

Γεύση από νέα ΒΜW X5 [vid]

Εν αναμονή της νέας γενιάς η BMW έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες teaser φωτογραφίες και βίντεο…

Από τον Αρκτικό Κύκλο και τις παγωμένες λίμνες μέχρι την άμμο στη Νότια Αφρική, η νέα Χ5 δείχνει ικανή να ανταπεξέλθει σε σκληρές off-road καταστάσεις. Με κωδική ονομασία προς το παρόν G05, η νέα Χ5 θα βασίζεται στην πλατφόρμα CLAR που ήδη υπάρχει στις σειρές 5 και 7. Προς το παρόν δεν υπάρχουν κάποιες τεχνικές πληροφορίες, πέρα από την υπόσχεση της BMW το πλαίσιο και η ανάρτηση θα είναι κάτι μοναδικό για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Πάντως η μετάβαση στην πλατφόρμα CLAR σημαίνει ότι αν και μεγαλύτερη σε διαστάσεις, μάλλον θα είναι ελαφρύτερη από το μοντέλο που είναι αυτή την στιγμή στην παραγωγή. Σχετικά με τα μηχανικά μέρη, αν και είναι σίγουρο ότι θα εφοδιάζεται με μία μεγάλη γκάμα από τους ήδη υπάρχοντες κινητήρες. Λίγο μετά το λανσάρισμα θα υπάρξει και plug-in υβριδική έκδοση, όπως και η κορυφαία M.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!