NEA

H SP38 είναι μία οne-off Ferrari!


Το σχέδιο είναι βγαλμένο από το Ferrari Design Center που έγινε σε συνεργασία με τον πελάτη, έναν φανατικό φίλο της αυτοκίνησης με μεγάλο πάθος για τους αγώνες…

Το τελικό αποτέλεσμα διαθέτει όπως βλέπουμε και στις εικόνες όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν κάθε μία Ferrari μία ξεχωριστή υπόθεση, ενώ υπάρχουν και στην κλασική F40 σε αρκετές λεπτομέρειες όπως και στο συγκεκριμένο χρώμα. Τα εμπρός φωτιστικά σώματα είναι πρωτότυπα και έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για την SP38. Η ιταλική εταιρία υποστηρίζει ότι χάρη στις αλλαγές που έγιναν στο εμπρός μέρος αλλά και τις πιο έντονες γραμμές στο πίσω, το σχήμα έχει αποκτήσει έναν μεγαλύτερο δυναμισμό. Χαρακτηριστικό είναι επίσης το πίσω κάλυμμα του κινητήρα, που δεν είναι πλέον κατασκευασμένο από διάφανο υλικό αλλά από ένα carbon καπό με έντονα σχήματα.

Τα μηχανικά μέρη παραμένουν απαράλλαχτα και στο πίσω μέρος υπάρχουν πληροφορίες πως πιθανότατα υπάρχει ένας V8 3.9 κινητήρα με την twin-turbo ώθηση για 680 PS (όσα και η 488 GTB). Πάντως δεν θα προκαλούσε έκπληξη αν το μοτέρ είναι Pista-spec με συνολικά 710 PS. H Ferrari δεν έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το σαλόνι, το οποίο όπως λέει είναι φτιαγμένο ακριβώς όπως το ζήτησε ο πελάτης της. Πάντως στις 26 Μάϊου, η SP38 θα ταξιδέψει στο Concorso d’ Eleganza Villa d’ Este, οπότε ίσως μας δοθεί η ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά και στο σαλόνι της.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!