NEA

Ανανέωση και περισσότερη δύναμη για το Peugeot 108

Όπως στην περίπτωση των Toyota Aygo και Citroen C1, έτσι και στο μικρότερο μοντέλο της Peugeot οι αλλαγές είναι ανάλογης έκτασης…

Το ανανεωμένο 108 αποκτά έναν αναβαθμισμένο 1.000άρη κινητήρα. Χάρη σε ένα νέο σύστημα ψεκασμού, την ελαφρώς υψηλότερη σχέση συμπίεσης και την μείωση των εσωτερικών τριβών η απόδοση φτάνει πλέον τους 72 ίππους, με μέση κατανάλωση 3,8 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπή 86 γραμμάρια CO2/χλμ.

Αισθητικά το 109 απέκτησε νέα πιο ζωηρά χρώματα, μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης, καθώς και πλουσιότερο εξοπλισμό. Έτσι το infotainment διαθέτει πλέον τρείς δυνατότητες διασύνδεσης smartphones (Mirrorlink. Android Auto, Apple Carplay) αλλά και δυνατότητα φωνητικών εντολών, που ενεργοποιείται από ένα μπουτόν.

Παράλληλα εμπλουτίστηκαν και τα διαθέσιμα συστήματα υποβοήθησης, καθώς εκτός από το σύστημα πέδησης ανάγκης και την προειδοποίηση απόκλισης λωρίδας κυκλοφορίας, υπάρχει πλέον και σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!