NEASMS

H Rolls-Royce σνομπάρει την αυτόνομη οδήγηση

Πως γίνεται μια υπερπολυτελή μάρκα να μην δελεάζεται από την αυτόνομη οδήγηση; Επειδή πολύ απλά πίσω από το τιμόνι μίας Rolls υπάρχει συνήθως ένας σοφέρ!

Όσο φλεγματικό και αν ακούγεται αυτή η άποψη έχει μία πολύ μεγάλη βάση. Ειδικά όταν προέρχεται από τον Torsten Muller-Otvos, CEΟ της εταιρίας, ο οποίος είπε πρόσφατα και μεταξύ άλλων πως «…είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι όλοι οι αγοραστές μας έχουν σοφέρ. Αν φέρουμε την αυτόνομη οδήγηση στο αυτοκίνητό μας θα είναι για να κάνουμε την ζωή τους ακόμα πιο εύκολη. Άλλωστε, ποιο είναι το νόημα να έχεις σοφέρ, αν υπάρχει κάποιο σύστημα αυτόνομης οδήγησης. Οι πελάτες της Rolls-Royce δεν θα είχαν υπομονή για κάτι τέτοιο, υποστήριξε».

Κάτι που ακούγεται λογικό και μάλλον «βρετανικά» δικαιολογημένα η Rolls-Royce να θεωρεί ότι δεν χρειάζεται να βάλει στα αυτοκίνητά της τέτοια συστήματα, καθώς αυτά οδηγούνται από έμμισθους οδηγούς. Προφανώς η απόφαση των Βρετανών δεν τους αποτρέπουν στο μέλλον να επιλέγουν όποιες από τις εξελιγμένες και πιο προηγμένες τεχνολογίες διαθέτει το BMW Group.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!