NEASMS

Μία Lamborghini Urus που κοστίζει μόλις 14.000 ευρώ!

Στην περίπτωση που ξεγελαστήκατε, φυσικά και δεν πρόκειται για μία γνήσια Lamborghini αλλά για μια «μαϊμού» που κατασκευάζεται στην Κίνα…

Ακόμη και σήμερα τα copy-cats από την Κίνα δεν έχουν σταματημό με τους θρασύτατους ιθύνοντες της Huansu Auto (η οποία ανήκει στην BAIC που συνεργάζεται και με την Mercedes) να το «τερματίζουν» αντιγράφοντας την Urus! Πάντως δεν είναι ο πρώτος κλώνος της Urus που εμφανίζεται στην Κίνα, καθώς ήδη υπάρχει ένα ακόμα μοντέλο από την εταιρία Ζotye.

Η κινέζικη Urus, λοιπόν, ονομάζεται C60 Hyosow, είναι μικρότερη κατά 190 χλστ. σε μήκος και βασίζεται σε ένα παλιό πλαίσιο της BAIC. Στο εσωτερικό υπάρχει πενταθέσια ή επταθέσια διάταξη (όταν η Urus είναι αυστηρά τετραθέσια) και για την κίνηση δεν υπάρχει κάποιος V8 κινητήρας αλλά ένας δίλιτρος τετρακύλινδρος με 195 άλογα.

Περίπου το 1/3 της συνολικής ισχύος της Urus των 650 ίππων όταν η τιμή πώλησης είναι ακόμη πιο κάτω. Μόλις από 15.000 δολάρια όταν η πλουσιότερη έκδοση φτάνει τις 20.000 δολάρια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια σύγκριση με την Urus των από 171.429€ (δίχως τους φόρους).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!