NEA

Επίσημο: Νέο Jeep κάτω από το Renegade – Έρχεται και «αγροτικό»!

Χτες ο Sergio Marchionne ανακοίνωσε το πενταετές πλάνο και για τις Jeep και Ram επιβεβαιώνοντας τα όσα γράφαμε εδώ και καιρό.

Το πρώτο και σημαντικότερο είναι πως στην FCA το μέλλον της Jeep έχει ειδικό βάρος και για αυτό θα παρουσιάζονται 2 νέα μοντέλα κάθε χρόνο και μέχρι το 2022. Αυτό που ξεχωρίζει είναι ένα compact SUV (λανσάρισμα το 2022!) κάτω από το Renegade. Το τελευταίο θα περάσει στην επόμενη γενιά από το 2020 και μετά, ενώ θα υπάρξει και αισθητική ανανέωση του Compass.

Πολύ ενδιαφέρον έχει το λανσάρισμα του pick-up το 2019, ενώ από εκεί και πέρα θα υπάρξουν αρκετές plug-in εκδόσεις καθώς και τέσσερα ηλεκτρικά Jeep. Για την βορειοαμερικανική αγορά θα επανέλθει στην γκάμα της εταιρίας το όνομα Wagoneer και Grand Wagoneer (για μεγάλα SUV με πέντε και επτά θέσεις) ενώ θα υπάρξει και πλήρως ηλεκτρικό Wrangler!

Βλέπετε τα ταμπού υπάρχουν για να σπάνε… Τέλος, ιδιαίτερα ενισχυμένη θα βγει και η Ram για την αγορά της Αμερικής, με πολλά νέα μοντέλα, καθώς η αγορά των pick-up στις ΗΠΑ είναι τεράστια και τα κέρδη από την πώληση αυτών των αυτοκινήτων είναι ιδιαίτερα μεγάλα. Πολύ θολό είναι το μέλλον της Chrysler που θα επιβιώσει μόνο χάρη στα μεγάλα SUV και την συνεργασία της με την Google και την Waymo.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!