NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Πως μπορείτε να αποκτήσετε μία Bugatti Chiron; [vid]

Αν δεν διαθέτετε τα 3 εκατομμύρια που ζητά η Bugatti για την Chiron, τότε μπορείτε με 3 κατοστάρικα να αποκτήσετε μία που μπορεί να παρκάρει άνετα στο σαλόνι σας!

Η σειρά Technic της Lego είναι πραγματικά εξαιρετική για μικρούς και μεγάλους και μία καλή πρόκληση είναι η συναρμολόγηση των 3.599 στοιχείων από τα οποία αποτελείται η υπό κλίμακα 1/8 Chiron. Συγκεκριμένα, η Chiron της Lego έχει μήκος 56 εκατοστά, πλάτος στα 25 και ύψος στα 14 εκατοστά.

Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως το οκτατάχυτο κιβώτιο που μάλιστα αλλάζει ταχύτητες από το λεβιέ μέσα στο σαλόνι του αυτοκινήτου, ο σειριακός αριθμός κάθε μοντέλου, ακόμα και ειδικά αυτοκόλλητα που ολοκληρώνουν την εικόνα του μοντέλου.

Όπως θα δείτε στα βίντεο εντυπωσιάζει ο κινητήρας με τα κινούμενα μέρη, τα ειδικά λάστιχα, η ανάρτηση, ακόμα και το ειδικό κλειδί που ενεργοποιεί το Top Speed Mode στο κανονικό αυτοκίνητο και σηκώνει την πίσω αεροτομή. Προσοχή, απευθύνεται σε ηλικίες άνω των 16 ετών.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!