ΔΙΑΦΟΡΑ

Δείτε μία πολύ αστεία αστυνομική καταδίωξη [vid]

Το περιστατικό έχει γίνει σε μία πόλη της Ουκρανίας, όπου μία γυναίκα οδηγός καταδιώκεται από ένα περιπολικό…

Ο οδηγός του περιπολικού χάνει τον έλεγχο και πέφτει με δύναμη στην κεντρική πλατεία όπου και ακινητοποιείται. Και εκεί που όλοι υποθέτουν ότι η γυναίκα που οδηγού το καταδιωκόμενο αυτοκίνητο θα εκμεταλλευόταν την συγκυρία και θα δραπέτευε, εκείνη αρχίζει να γυρίζει γύρω γύρω στην πλατεία.

Η συμπεριφορά της δεν έχει απολύτως καμία εξήγηση, εκτός ίσως από την υψηλή κατανάλωση αλκοόλ, ενώ και οι αστυνομικοί δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει, κάνοντας διάφορες προσπάθειες (μεταξύ αυτών και πυροβολισμούς στους τροχούς) για να την σταματήσουν.

Το επεισόδιο κρατά αρκετή ώρα και η οδηγός τελικά αποφασίζει να δραπετεύσει, αποφεύγοντας και την ύστατη προσπάθεια των αστυνομικών να την εμβολίσουν με το περιπολικό. Ουδείς γνωρίζει την συνέχεια του επεισοδίου, όμως το video με την καταγραφή του κερδίζει επάξια μια περίοπτη θέση στον εφήμερο κόσμο του YouTube.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!