NEA

Με νέους turbo κινητήρες το Jeep Renegade [upd]

Αν και δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση το ανανεωμένο Renegade θα είναι το πρώτο μοντέλο της FCA που θα λανσάρει τη νέα γενιά κινητήρων στα 1.000 κ.εκ. και 1.400 κ.εκ.

Όπως είπαμε επίσημα δεν υπάρχει επιβεβαίωση, αλλά ούτε και διάψευση. Και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας η FCA έχει ετοιμάσει νέα turbo μοτέρ που θα δούμε σε μοντέλα του ομίλου Fiat-Chrysler. Συγκεκριμένα, το ανανεωμένο Renegade θα λανσαριστεί μετά το φθινόπωρο με ένα 3-κύλινδρο κινητήρα στα 1.000 κ.εκ. με 120 ίππους και έναν 4-κύλινδρο στα 1.300 κ.εκ. με 150 και 180 ίππους.

Τα μοτέρ αυτά θα αντικαταστήσουν τα 1.400άρια και 1.600άρια με το κορυφαίο των 180 ίππων να συνδυάζεται με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων. Παράλληλα θα συνεχίσουν να διατίθενται οι diesel στις εκδόσεις 1.6 Multijet με 120 ίππους και 2.0 Multijet με 140 και 170 άλογα.

Όσον αφορά στην αισθητική ανανέωση του Renegade αυτή εντοπίζονται στα σημεία και συγκεκριμένα στους επανασχεδιασμένους προβολείς και προφυλακτήρες. Γενικότερα τα νέα στοιχεία εναρμονίζονται περισσότερο με το Compass. Ανάλογες αλλαγές με μεγαλύτερη touch-screen διαγώνιου 8,4 ιντσών (αντί 6,5), νέους διακόπτες και αναβαθμισμένη ποιότητα υπάρχει στο εσωτερικό, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!