NEA

Η 911 Speedster είναι μία πολύ ειδική Porsche

Αυτή την φορά πάντως η γερμανική εταιρεία παρουσίασε ειδική έκδοση ενός μοντέλου που δεν έχει κάνει ακόμα την επίσημη εμφάνισή του…

Ο λόγος για το Speedster Concept που εμφανίστηκε στα πλαίσια του 70χρονου ιωβηλαίου της μάρκας και είναι μια ειδική έκδοση της ανανεωμένης εκδοχής της 911 που θα παρουσιαστεί το 2019. Σύμφωνα με την εταιρεία υπάρχουν κοινά στοιχεία μεταξύ του συγκεκριμένου concept και την αρχέτυπης 356, του πρώτου μοντέλου της εταιρείας που πήρε έγκριση τύπου πριν από 70 ακριβώς χρόνια.

Η νέα 911 Speedster όταν και αν παρουσιαστεί θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων και θα βασίζεται κατά πάσα πιθανότητα στην 911 GTS, οπότε θα κινείται από τον εξακύλινδρο bi-turbo των 3.000 κυβικών και των 450 ίππων.

Εδώ να πούμε πως η Porsche είναι η εταιρεία που σε κάθε γενιά του iconic μοντέλου της, της 911, παρουσιάσει πολλές παραλλαγές της σε βαθμό που το όλο σκηνικό να γίνεται κουραστικό. Βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος που λέει αφού πουλιούνται και μάλιστα και πιο ακριβά γιατί θεωρούνται σε κάποιο βαθμό συλλεκτικές γιατί όχι.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!