NEA

Teaser για το νέο Audi A1

Μετά την επίσημη παρουσίαση του top SUV της, του Q8 έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω των social media της και συγκεκριμένα του Facebook, το πρώτο teaser βίντεο του νέου A1.

Από το οποίο φαίνονται αφενός η ενσωματωμένη στο ταμπλό οθόνη του συστήματος πολυμέσων, που εδώ είναι μάλλον το MMI touch και αφετέρου τα χειριστήρια του συστήματος κλιματισμού, τα οποία ακολουθούν το γνωστό μοτίβο της μάρκας.

Από κει και πέρα το νέο A1 θα έχει πολλά κοινά (πλαίσιο, κινητήρες) με την τελευταία γενιά του VW Polo. Αυτός είναι και ο λόγος που θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά ως Sportback, δηλαδή με 5 πόρτες μιας και η τρίθυρη έκδοση θα καταργηθεί.

Ενδιαφέρον στοιχείο είναι και η παρουσία του ψηφιακού πίνακα οργάνων, ο οποίος υπάρχει ένα ενδεχόμενο να είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις. Κρίνοντας από το teaser η επίσημη παρουσίαση του νέου Audi A1 είναι πιθανό να γίνει στη Βαρκελώνη σε λίγες εβδομάδες από τώρα. Κίνηση λογική μιας και θα κατασκευάζεται και στην Ισπανία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!