NEASMSΔΙΑΦΟΡΑ

Πόσα λεπτά θεωρείτε πως πρέπει να παίξει ο Messi για να αγοράσει μία Ferrari 430 Spider;

Όταν ένας κοινός θνητός μπορεί να μην έχει την δυνατότητα να αγοράσει, όχι σε μία, αλλά σε δύο και τρεις ζωές το ιταλικό super o μάγος της μπάλας χρειάζεται να παίξει μόλις 17 λεπτά αγώνα!

Μία έρευνα που έγινε από το γερμανικό kfzteile24.de αποκαλύπτει πολλά ενδιαφέροντα και εξωπραγματικά γεγονότα για την ζωή που κάνουν οι ποδοσφαιρικοί αστέρες. Και την περίοδο του Μουντιάλ το όλο θέμα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ με την έρευνα να μας δίνει μία εικόνα για τις αστρονομικές απολαβές των καλύτερων ποδοσφαιριστών στον κόσμο λαμβάνοντας υπόψη την συμμετοχή τους σε αγώνες με το λεπτό την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε.

Ξεκινάμε από τον πιο εγωκεντρικό (και θεαματικό παίχτη). Ο Christiano Ronaldo χρειάστηκε να συμπληρώσει 159 λεπτά αγώνα για να αποκτήσει την Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse που ήδη έχει στο γκαράζ του (μαζί με την Chiron). Ο Pogba έπαιξε μόλις 29 λεπτά για να βολτάρει με μια Maserati Gran Turismo.

Ο διάσημος Neymar με 10 λεπτά στο γρασίδι έχει αποκτήσει μία Ferrari 458 Spider, όταν ο Πολωνός στράϊκερ Lewandowski χρειάστηκε σκάρτα 40 λεπτά για να οδηγεί μία Ferrari F12 Berlinetta.

Ο Τoni Kroos απέκτησε μία Ferrari 488 GTB με 51 λεπτά αγώνα, ο David Silva μία Bentley Continental GT με 14 λεπτά, ο Sergio Ramos μία Mercedes-AMG GT S με 7,4 λεπτά, ο Vincent Company με 8,1 λεπτά.

Ο άσσος της Μπαρτσελόνα Lionel Messi κλώτσησε την μπάλα σε αγώνα για μόλις 17 λεπτά για να απολαμβάνει μία Ferrari F430 Spider. Το αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Cavani αγόρασε μία Ferrari 458 Italia με λιγότερο από 14 λεπτά αγωνιστικής δράσης. Και αυτά είναι μόλις μερικά ενδεικτικά παραδείγματα δίχως να υπολογίζονται τα ιδιωτικά σκάφη, τζετ, βίλες κλπ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!