ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Opel TechDay [vid]

Με μία μίνι σειρά videos, η Opel ανοίγει έστω και λίγο τις πόρτες του κέντρου έρευνας και εξέλιξής της στο κοινό, δίνοντας μια γεύση των όσων ετοιμάζει.

Στα συγκεκριμένα videos δεν θα ανακαλύψετε κάτι εντυπωσιακό, που δεν το ξέρατε μέχρι στιγμής. Το να ακούει όμως κανείς μηχανικούς και ερευνητές να μιλάνε με πάθος για το έργο τους, εξηγώντας το πως αυτά που ετοιμάζουν σήμερα θα κάνουν καλύτερο το αύριο της αυτοκίνησης, έχει πάντα ενδιαφέρον. Από τις σπονδυλωτές πλατφόρμες, μέχρι τεχνολογίες μείωσης των εκπομπών ρύπων, ηλεκτροκίνηση και κυψέλες καυσίμων, τα πάντα περιέχονται στο μενού.

Ειδικά για την μείωση των εκπομπών ρύπων, η εταιρία φιλοδοξεί μέχρι το 2020 να έχει κατακτήσει το όριο των 95 γραμμαρίων CO2/ χλμ. Μέχρι τότε 4 από τα αυτοκίνητά της θα χρησιμοποιούν ηλεκτροκίνηση, ενώ μέχρι το 2024 όλα της τα μοντέλα θα έχουν αυτή τη δυνατότητα. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, απλά πατήστε το play.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!