ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η κόντρα Ferrari-Ford στο Le Mans γυρίζεται ταινία!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 20th Century Fox ετοιμάζεται να φέρει μία από τις μεγαλύτερες κόντρες της δεκαετίας του ’60 στη μεγάλη οθόνη.

To Ford v. Ferrari θα είναι μία ταινία γύρω από την επική μάχη των δύο ομάδων, με φόντο τις 24 ώρες του Le Mans το 1966. Η ιστορία θα βασίζεται στο βιβλίο Go Like Hell του A.J. Baime, προφανώς όμως θα έχει και υλικό από άλλες πηγές. Στη θέση του σκηνοθέτη ακούγεται ο James Mangold, που είναι υπεύθυνος για τα Logan και Knight and day. Όσο για το cast των ηθοποιών, θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τον Matt Damon στο ρόλο του Caroll Shelby, τον Christian Bale ως Ken Miles και τον Jon Bernthal ως Lee Iacocca.

Εδώ, κρατηθείτε, καθώς ασχέτως του πως θα θελήσει ο σκηνοθέτης να δώσει τη δική του οπτική στην όλη ιστορία, θα πρέπει ακόμα να βρει ηθοποιούς για τους ρόλους του Bruce McLaren (νικητή με το GT40 το 1966) και Enzo Ferrari… Όπως καταλαβαίνετε, μετά το Rush του 2015 (που εξιστορούσε την προσωπική κόντρα των Niki Lauda/ James Hunt) οι απανταχού petrolheads θα έχουν ένα πολύ καλό λόγο να επιστρέψουν στις κινηματογραφικές αίθουσες. Αυτό βέβαια δεν πρόκειται αν γίνει πριν το 2019-2020, αφού η ταινία είναι ακόμα στα πολύ αρχικά της βήματα, σε φάση προπαραγωγής.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!