NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόγραμμα απόσυρσης και ανταλλαγής από την Peugeot

Με μία δυναμική εμπορική κίνηση, η Peugeot προσκαλεί τους υποψήφιους αγοραστές στις εκθέσεις της, προσφέροντας σοβαρά οφέλη απόσυρσης και ανταλλαγής παλαιών οχημάτων.

Η προσφορά αυτή αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και τις 15 Ιουλίου, σε όλο το δίκτυο της εταιρίας. Ανεξαρτήτως της κατάστασης του παλαιού αυτοκινήτου των πελατών της, η Peugeot θα προσφέρει μία σημαντική έκπτωση απόσυρσης και οφέλη ανταλλαγής, με την αγορά ενός νέου μοντέλου. Ειδικά δε για αυτοκίνητα μηδενικής εμπορικής αξίας, η εταιρία αναλαμβάνει να προχωρήσει η ίδια τη διαδικασία απόσυρσης και οριστικής διαγραφής, απαλλάσσοντας έτσι τους ιδιοκτήτες από την όλη γραφειοκρατική διαδικασία.

Τις ανάλογες εκπτώσεις δικαιούνται πελάτες ακόμα και αν δεν έχουν κάποιο όχημα προς απόσυρση ή ανταλλαγή. Με αυτή την κίνηση όλοι μπορούν να είναι διπλά κερδισμένοι, αφού πέρα από το σημαντικό οικονομικό όφελος, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές παρέα με ένα από τα σύγχρονα και ολοκληρωμένα μοντέλα της γαλλικής εταιρίας.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!