NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Nissan έχει μια έκπληξη για τους gamers [vid]

Αναζητώντας νέα ταλέντα, οι Ιάπωνες θα δώσουν μία ευκαιρία σε έναν παίκτη του Gran Turismo Sport να διαγωνιστεί σε ένα επίσημο πρωτάθλημα της FIA!

Έχοντας μία εμπειρία 10 ετών, από το πρώτο Nissan PlayStation GT Academy, οι άνθρωποι της εταιρίας θέλουν να δώσουν μία ευκαιρία στους gamers να βρεθούν στη θέση του οδηγού πραγματικών αγωνιστικών αυτοκινήτων. Και αυτό γιατί αναγνωρίζουν ότι αυτή η μέθοδος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ταλέντα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα ανακάλυπτε κανείς, ποτέ. Ενδεικτική είναι η δήλωση του επί κεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Nissan, Michael Carcamo. “Αποδείξαμε με την Ακαδημία Nissan GT ότι μερικοί από τους ταχύτερους οδηγούς στον κόσμο δεν θα είχαν ποτέ την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε έναν αγώνα δρόμου, αν δεν ήταν τα συγκεκριμένα παιχνίδια”.

Έτσι, η εταιρία μέσα από το Nissan GT Sport Cup θα αναζητήσει τους 12 καλύτερους οδηγούς από την Ασία/ Ωκεανία, την Αμερική και την Ευρώπη. Αυτοί οι 36, μαζί με 12 ακόμα, που θα προκύψουν από άλλη διαδικασία, θα ανταγωνιστούν στην απόλυτη GT Sport μάχη του PlayStation, που υποστηρίζει η εταιρία. Για τους 12 παίκτες από την Ευρώπη, η επιλογή θα γίνει μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου. Οι φιναλίστ θα διαγωνιστούν στο Blancpain GT Series Endurance Cup στη Βαρκελώνη, το Σεπτέμβριο. Όσο για το νικητή αυτής της αναμέτρησης, θα παρακολουθήσει ένα Nissan Training Camp στο Silverstone. Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε, συνδέστε το PlayStation και αρχίστε να προπονείστε….

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!