ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πατέρας-ήρωας σώζει οδηγό από φωτιά [vid]

Το περιστατικό συνέβη στις 16 Ιουνίου, σε έναν αγώνα Speedway στις ΗΠΑ, με τον πατέρα να προσπαθεί να σώσει τον οδηγό-γιό του μέσα από ένα φλεγόμενο αγωνιστικό.

Βλέποντας το video θα αναρωτηθεί κανείς για τις συνθήκες του ατυχήματος, καθώς η ταχύτητα της σύγκρουσης 2 οχημάτων ήταν αρκετά μικρή, ενώ δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση αυτή να οδηγήσει μερικά δευτερόλεπτα αργότερα σε φωτιά. Αφήνοντας όμως αυτό κατά μέρος, εντύπωση προκαλεί η άμεση παρέμβαση του πατέρα του οδηγού, ο οποίος παρότι δεν φορούσε κανενός είδους προστατευτική στολή (αλλά βερμούδα, λόγω καλοκαιριού…) έτρεξε να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό από το φλεγόμενο όχημα.

Ο Mike Jones, οδηγός του οχήματος, παρότι φαίνεται ότι αρχικά καταβάλλει προσπάθεια για να απασφαλιστεί από τις ζώνες ασφαλείας, μάλλον κάτι δεν πηγαίνει καλά, αφού κάθεται αρκετή ώρα μέσα. Η επέμβαση του πατέρα είναι πιθανά σωτήρια, αν και πολύ σύντομα τα οχήματα ασφαλείας της πίστας φροντίζουν να σβήσουν τη φωτιά. Ο ίδιος ο πατέρας, μάλιστα, έχει αρκετή σύνεση και θάρρος αφού βγάλει τον οδηγό από μέσα, να προσπαθεί να ξαναμπεί μέσα στο όχημα. Εικάζουμε ότι προσπαθούσε να κλείσει κάποιο διακόπτη ασφαλείας, που μέσα στη σύγχυσή του δεν έκανε ο γιός του.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!