NEA

Νέο crossover από την Renault!

Το νέο μοντέλο της, η Renault θα το παρουσιάσει στην 2η καλύτερη αγορά για αυτήν, μετά της Γαλλίας…

Στην περίπτωση που δεν το γνωρίζετε και με εξαίρεση την Γαλλία, η αγορά της Ρωσίας είναι η αγορά που η Renault σημειώνει τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων. Λογικό είναι να παρουσιάσει στην Μόσχα, στις 30 Αυγούστου, ένα διαφορετικό crossover που θα έχει μία κουπέ άποψη. To νέο μοντέλο θα βασίζεται στο Kaptur, μία ελαφρώς μεγαλύτερη εκδοχή του Captur που ξέρουμε και που απευθύνεται στην ρωσική αγορά.

Ωστόσο, το νέο crossover θα είναι ένα παγκόσμιο μοντέλο και σταδιακά θα ξεκινήσει να πωλείται και σε άλλες αγορές της Ευρώπης. Στην χώρα μας πιθανότατα να μην το δούμε, αλλά η πρώτη teaser φωτογραφία δείχνει πως έχει υιοθετηθεί το μοτίβο με την μάσκα και τους προβολείς από το Megane αποτελώντας μία ένδειξη για την εμφάνιση και του νέου Clio που θα παρουσιασθεί προς τα τέλη του έτους με άφιξη στην Ελλάδα από τις αρχές του 2019.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!