NEA

Φτηνό Skoda για την Ινδία

Το πλαίσιο αυτό θα χρησιμοποιηθεί σε πολλά μοντέλα με διάφορους τύπους αμαξωμάτων, το πρώτο από τα οποία αναμένεται 2020, με βάση τα δεδομένα του προγράμματος «India 2.0».

Μετά την αλλαγή στην ηγεσία του ομίλου Volkswagen είναι λογικό να έχουν αναθεωρηθεί και κάποια λογικές και πλάνα. Έτσι πλέον κάθε μια από τις μάρκες έχει υπό την ευθύνη της και μια ή περισσότερες αγορές. Για τη Skoda η αγορά αυτή είναι η τεράστια της Ινδίας με τους ένα και πλέον δισεκατομμύρια κατοίκους. Φυσικά ο συσχετισμός της Skoda με την Ινδία κάθε άλλο παρά τυχαίος είναι, μιας και η τσέχικη εταιρεία είδε πέρυσι τις πωλήσεις να αυξάνονται κατά 30% στη συγκεκριμένη χώρα.

Ο λόγος είναι πως τα μοντέλα τους που συνδυάζουν τους μεγάλους χώρους και την πρακτικότητα ταιριάζουν γάντι με τις ανάγκες και τις συνήθειες των Ινδών, που αντίθετα δεν δείχνουν την προτίμησή τους σε μικρά, στριμωγμένα μοντέλα όπως π.χ. το Tata Nano.

Σε αυτή τη  λογική θα κινηθούν και τα νέα μοντέλα που θα εξελίξει η Skoda ειδικά για την ινδική αγορά, τα οποία θα κατασκευάζονται και επιτόπου -ήδη δημιουργούνται οι απαραίτητες υποδομές. Τα Skoda for India θα είναι πιο προσιτά και θα βασίζονται σε μια πιο φτηνή εκδοχή του μεταβλητού πλαισίου MQB A0 του ομίλου, η οποία θα ονομάζεται Α0-1N.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!