NEA

H McLaren 600LT είναι μια μακρύτερη 570S

Οι Βρετανοί για μία ακόμη φορά παρουσιάζουν μία ακόμη παραλλαγή προσθέτοντας ένα ακόμη μέλος στην Sport Series. Από 185.000 λίρες στην Βρετανία.

Δεν μπορεί να πει κανείς πως έχει καταντήσει πλέον κουραστικό να βλέπουμε την McLaren με ένα μοτέρ και ένα σασί να παρουσιάζει συνεχώς νέες παραλλαγές. Αφού υπάρχουν όμως πελάτες, όπερ και εγένετο και η 600LT που είναι 96 κιλά ελαφρύτερη από την 570S (συνολικό ξηρό απόβαρο στα 1.247) και 7,4 εκατοστά μακρύτερη.

Στη συνέχει δε χρειάζεται να μαντέψετε πως πίσω από τις πλάτες του οδηγού και συνοδηγού βρίσκεται ο V8 3.8 κινητήρας που για την περίσταση αποδίδει 600 άλογα και 620 Nm ροπής. Όσο για τις επιδόσεις δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί αλλά αναμένονται ελαφρώς καλύτερες από τα 3,2 δλ. για το 0-100 και την τελική των 328 χλμ./ώρα που έχει η 570S.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!