NEA

Η Volvo πάει για νέο ρεκόρ πωλήσεων

H σουηδική εταιρία ανακοίνωσε άνοδο των πωλήσεών της τον περασμένο μήνα κατά 18% με τον συνολικό αριθμό των πωλήσεων να έχει φθάσει για τον μήνα Ιούνιο στις 64.058 μονάδες.

Η έντονη ανοδική πορεία της εταιρίας οφείλεται στην ισχυρή ζήτηση που υπάρχει σε σημαντικές αγορές όπως η Κίνα και οι ΗΠΑ. Αλλά και σε επίπεδο εξαμήνου, οι πωλήσεις έχουν ανέβει κατά 14%, φθάνοντας στις 317.639 μονάδες. Τα νούμερα αυτά φέρνουν την εταιρία στον επιδιωκόμενο στόχο να είναι το 2018 η χρονιά με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της, συνεχίζοντας για πέμπτο έτος στην σειρά τα ρεκόρ σε πωλήσεις.

Στις ΗΠΑ η άνοδος ήταν 35% τον Ιούνιο, κυρίως χάρη στη μεγάλη ζήτηση για τα XC60 και XC90. Την ίδια στιγμή οι πωλήσεις στην Κίνα, την μεγαλύτερη αγορά για την εταιρία, ανέβηκα κατά 16%, χάρη στα XC60 και S90 που παράγονται εκεί. Στην Ευρώπη η εταιρία σημείωσε άνοδο 11%, κάτι που σ’ αυτή την περίπτωση οφείλεται στην μεγάλη επιτυχία και ευρύτατη αποδοχή που φαίνεται να συγκεντρώνει το νέο XC40.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!