NEA

Σε δύο χρόνια η νέα Skoda Octavia

Το νέο μοντέλο θα έχει πιο δυναμική εμφάνιση επιστρέφοντας στα κλασικά φωτιστικά σώματα. Θα υπάρχει και diesel έκδοση στα 1.500 κ.εκ.

Αν και οι πωλήσεις της Octavia καλπάζουν σε όλη την Ευρώπη η αλήθεια είναι πως η αισθητική των διαιρούμενων προβολέων που επιλέχθηκε για το facelift μοντέλο δεν αρμόζει και τόσο στο γενικότερο στιλ. Μάλιστα, το γαλλικό Automobile Magazine απέσπασε από τώρα την πληροφορία πως η νέα γενιά Octavia που θα παρουσιαστεί το 2020 θα έχει «κανονικούς» προβολείς.

Από εκεί και πέρα οι διαστάσεις και οι χώροι θα κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με του τωρινού μοντέλου όταν στο εσωτερικό θα υπάρχει η άποψη και το σύστημα infotainment του Karoq. Σχετικά με τους κινητήρες το γαλλικό περιοδικό επιβεβαιώνει το νέο 1.5 TDI. Στην βάση θα υπάρχουν οι εκδόσεις 1.0 TSI και ψηλότερα ο 1.5 TSI που θα έχει και mild hybrid έκδοση.

Μετά το 2020 και την πρεμιέρα της νέας Octavia αναμένεται η έκδοση RS με δίλιτρο μοτέρ (ίσως και mild hybrid) με περίπου 250 άλογα, καθώς και μια υβριδική έκδοση που θα μπαίνει και στην πρίζα (plug-in) με μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία (περίπου 30 χλμ.).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!