NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκίτσα από το εσωτερικό της νέας Mercedes GLE

Η επόμενη GLE προγραμματίζεται για το 2019 και η Mercedes μας δίνει μία πρώτη γεύση του πως θα είναι το –ψηφιακό- εσωτερικό της.

Το νέο, μεγάλο, SUV της Mercedes θα διαθέτει την πιο σύγχρονη έκδοση του συστήματος infotainment COMAND της φίρμας, καθώς και το MBUX που εμφανίστηκε με την A-Class, με μεγαλύτερες όμως οθόνες 12,3 ιντσών, έναντι 10,25, καθώς και διαφοροποιημένα χειριστήρια στη βάση της κεντρικής κονσόλας. Ντεμπούτο θα κάνει επίσης ένα νέας σχεδίασης τιμόνι, με 18 διαφορετικούς διακόπτες καθώς και 2 μικρά touchpads ενσωματωμένα σε αυτό.

Από εκεί και πέρα, ωστόσο, οι Γερμανοί σχεδιαστές δείχνουν να έχουν επικεντρωθεί στον Off road χαρακτήρα του αυτοκινήτου, δίνοντας μία ανάλογη αύρα στο εσωτερικό. Ενδεικτικές είναι οι μεγάλες χειρολαβές στην κεντρική κονσόλα, καθώς και η σχεδίαση των θυρών. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια είναι αυτή των αεραγωγών, που δεν είναι στρογγυλοί αλλά παραλληλόγραμμοι. Έμφαση έχει δοθεί και στον κρυφό φωτισμό, με τους υπευθύνους να τονίζουν ότι δεν έχουμε ξαναδεί ανάλογο ambient lightning

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!