NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Στην Fiat δεν θέλουν τον Cristiano Ronaldo!

Ο λόγος που οι εργαζόμενοι στην Fiat δεν θέλουν τον Ronaldo είναι πολύ απλός: τα χρήματα!

Η έντονη φημολογία για την μεταγραφή του Ronaldo στην Γιουβέντους αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τους εργαζομένους στην Fiat, οι οποίοι έχουν να πάρουν αύξηση εδώ και 10 χρόνια. Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν πως τα 100 εκατομμύρια που θα κοστίσει η μεταγραφή μαζί με τα 120 που πρέπει να δοθούν στην Ρεάλ Μαδρίτης θα ανέβαζαν τον μισθό τους κατά 200 ευρώ το μήνα και για αρκετό διάστημα.

Από την άλλη η Γιουβέντους χρειάζεται ένα ατού ώστε να μπορέσει να μπορέσει να κατακτήσει Champion League. Η Fiat-Chrysler (η οποία ανήκει στην οικογένεια Ανιέλλι) ξοδεύει κάθε χρόνο περισσότερα από 126 εκ. ευρώ σε χορηγίες και διαφημίσεις εκ των οποίων τα 26,5 εκ. πηγαίνουν στην Γιουβέντους. Μάλιστα οι φήμες λένε πως ο εγωκεντρικός Ronaldo έχει ήδη νοικιάσει στο Τορίνο μία βίλα 1.000 τ.μ. σε τιμή… που θα εξόργιζε ένα ολόκληρο εργοστάσιο.

Για να δούμε πάντως αν ο Ronaldo κάνει την μεταγραφή του καλοκαιριού και αν στη συνέχεια η συμμετοχή του οδηγήσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Αλλιώς, τόσο η Fiat όσο και η Γιουβέντους θα πρέπει να τα «βάλουν» με τους εργαζομένους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!