NEA

5 εκατομμύρια ευρώ θα κοστίζει η Bugatti Chiron Divo!

Για το φετινό Pebble Beach Concourse d’Elegance που γίνεται κάθε Αύγουστο στην Καλιφόρνια η Bugatti έχει ετοιμάσει κάτι πολύ σπέσιαλ!

Τόσο σπέσιαλ που θα ζητά 5 εκατομμύρια ευρώ για κάθε ένα από τα 100 Divo που θα κατασκευάσει. Τουλάχιστον αυτό λένε οι φήμες, δίχως να διευκρινίζεται αν αυτά τα 100 αυτοκίνητα θα συμπεριλαμβάνονται στις 500 κανονικές Chiron ή αν θα είναι έξτρα. Πάντως, η Chiron Sport ξεκινά από τα 2,65 εκατομμύρια ευρώ και τα έξτρα χρήματα θα δικαιολογούνται από πολλά στοιχεία και φυσικά την συλλεκτικότητα της Divo.

Η οποία θα έχει μία ακόμη πιο σούπερ αεροδυναμική και ακόμη λιγότερα κιλά. Η τελική της θα είναι μειωμένη από τα 420 χλμ./ώρα στα 385 μιας και θα δοθεί προτεραιότητα στην πιο ναζιάρικη (όσο γίνεται) ρύθμιση. Έτσι θα υπάρχει νέο αγωνιστικό κιβώτιο με την επιτάχυνση να αναμένεται ακόμη πιο γρήγορη με τα 0-100 χλμ./ώρα κάτω από τα 2,5 δευτερόλεπτα και τα 0-200 σε λιγότερο από 6,5 δευτερόλεπτα. Λεπτομέρειες…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!