NEA

Πρώτη live παρουσίαση για την Toyota Supra

Κάτω από ένα πολύχρωμο καμουφλάζ η Supra θα πραγματοποιήσει αυτό το Σαββατοκύριακο την πρώτη της εμφάνιση εν κινήσει στο κοινό του Goodwood Festival.

Έχει ήδη γίνει κουραστικό το παιχνίδι με τα teaser στοιχεία και την παρουσίαση του μοντέλου παραγωγής που θα γίνει στις αρχές του 2019. Για την ακρίβεια στις 16 Φεβρουαρίου στην πίστα της Daytona ώστε να εορτασθεί ανάλογα η επιστροφή της Toyota στο NASCAR Xfinity Series.

Λογικά λίγο νωρίτερα θα έχει πραγματοποιηθεί η διαδικτυακή αποκάλυψη του μοντέλου, εκτός και αν την επισπεύσει κάποια πρόωρη διαρροή. Υπενθυμίζεται πως η νέα Supra θα αποτελεί συμπαραγωγή με τη νέα BMW Z4, οι φήμες κάνουν λόγο για μία εξακύλινδρη έκδοση στα 345 άλογα με 0-100 στα 3,8 δλ. (θα υπάρξει και ισχυρότερη με πάνω από 400), καθώς και για μία δίλιτρη turbo στα 200 άλογα. Περισσότερα, προσεχώς!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!