NEA

To επόμενο Nissan GT-R θα πηγαίνει σφαίρα!

Το διάδοχο GT-R θα έχει space σχεδίαση, hardcore στήσιμο και ένα προηγμένο σύστημα πρόωσης ώστε να αναδειχθεί «…το ταχύτερο supers sports car».

H είδηση έρχεται από το Goodwood Festival που έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και από μία συνέντευξη που έδωσε ο Alfonso Albaisa στο βρετανικό Autocar. Ουσιαστικά ο υπεύθυνος σχεδιασμού της Nissan είπε μεταξύ άλλων πως ναι μεν θα διατηρηθεί η αναγνωρισιμότητα του τωρινού GT-R, αλλά με μία σχεδίαση που θα το ξεχωρίζει στην κατηγορία του (όπως του πρωτότυπου Vision 2020 Gran Turismo που βλέπετε). Φυσικά θα υπάρχουν επιρροές και από το GT-R50.

O Albaisa ανέφερε πως στόχος είναι το επόμενο GT-R να θέσει νέα δεδομένα και να αποτελέσει το ταχύτερο super sports car που θα υπάρχει. Κάτι που σημαίνει πως στόχος θα είναι το σημείο αναφοράς του Nurburgring και μερικά άλλα ρεκόρ για ένα τετρακίνητο σπορ μοντέλο που θα συνδυάζει υβριδική τεχνολογία με τον twin-turbo V6 και ισχύ πάνω από 700 άλογα. Όσο για την ημερομηνία παρουσίασής του αυτή δεν προβλέπεται νωρίτερα από το 2020.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!